Monday, October 14, 2013

Pratha :o oooo prathaaaa :D its not complete without trying this one and teh tarik (malaysian food at jalan alor)

This is it ::::

The one that i want to try so much :D 

Really love it :D


Roti pratha 
Find it on jalan alor :D

Dont forget to try teh tarik too ;p



The taste is very good 
Im addicted 🙆

Pratha :o oooo prathaaaa :D its not complete without trying this one and teh tarik (malaysian food at jalan alor)

This is it ::::

The one that i want to try so much :D 

Really love it :D


Roti pratha 
Find it on jalan alor :D

Dont forget to try teh tarik too ;p



The taste is very good 
Im addicted 🙆

Thursday, October 10, 2013

Malaysia here i come

Yes!

Im just arrived at malaysia now
Lets having fun :D


What a girl thinks ;)

Many clothes but nothing to wear ;) 

Beauty time \m/

Yepp!
As a girl we need our beauty time

Now i was trying mask sheet from the face shop ;)

Kindly i use pomegrante mask sheet

Wangii bgt! Suka deh :D

Cara pake nya jg gmpang ga ribet
Cuma tinggal di buka aja bungkus nya , keluarin masker nya buka then pake deh ke muka sambil nunggu kira-kira 15-30 menit ;)

Terasa banget manfaat nya di kulit wajah ;) 
Harga nya pun terjangkau loh

Aku recommend pomegrante mask sheet untuk kalian yang suka wangi yang natural and sweet ;) 

Kalian bisa dapetin mask sheet ini hanya dgn seharga kira-kira 20.000 di the face shop sekitar

Kalian bisa menemui toko the face shop di emporium pluit mall or pluit village 

The mortal instrument : the city of bones

Whoaaa ..
Akhirnya udah nonton juga film yang telah lama di nanti-nantikan haha
Ga sabar banget buat nonton the mortal instrument
Ga nyesel ! Keren bgt !
Jd makin ga sabar nunggu seri ke 2 nya dari the mortal instrument ini
Hehehe

Awal nya ga nyangka banget ternyata film nya keren n bgus bgt
(Abis nya gapernah baca novel nya :p) 
Tp sekarang stlh nonton film nya ,jd pengen baca novel nya aaaaa
Penasaran banget loh sama kelanjutan film ini
Terutama dengan kisah jace and clary :(
Sedih bgt klo sampe mereka beneran kakak adik
Saking aku penasaran aku bela-belain pergi ke toko buku gramedia untuk melihat seri nya
Hahaha niat banget yakk

Bener-bener ga sabar yahh
Semoga next film cepet keluar yahh n gada perubahan pada para pemain nya ;)
Masih pengen liat wajah-wajah nya yang cantik and tampan

Di film ini aku suka banget sama aktor-aktris nya terlebih jace , clary , magnus bane , many more
Bener-bener pemilihan actor-actris nya bagus . Two thumbs up for this movie! 👍

Semoga kalian juga menikmati yah nonton film ini :D


Next time aku bakal buat makeup tutorial as clary ;) a.k.a lily collins


Believing ?

You know? I keep believing you are my mate 
But you never show me you are

I was praying for sign 
And its confusing me when sometimes its look like you are my mate 
And then you are not

I dont know what should i do right now
Did is too soon to ask for sign ? 
Or you are too afraid to show me your love 

I dont know
I just didnt want to know more than this

If it is too soon , so , when? 
When i should ask for sign?
Till its too late 
Till i was falling to your love too deep 

What can i do now?
:"( 

Oh yes
I give it up to god ;")
I know youll give me the best answer for all my prayer 
And if he is not 
I wouldnt ask more than this

We can still be friend right? :")

If you are my soulmate we were find the way to go back 

But i think as long as you act like this
And treat me like nothing
We couldnt go to the next level 

Treat me like nothing and youll see someday , somebody will treat me like i am his everything

Dont call me when im mad
Just stay calm and think i would find you
Dont try to talk to me when im mad
And then youll see somebody is right there to calm me down

Im not your everything right? 
You just say i love you when you need 

Forget it
Im the childish one
Who want my man to be right there everytime i need him
To say everything nice and sweet to me 

I know im too much watching the movies and reading comics
Thats why my brain always think like that

Sorry
Youre right :D

Airport ootd

Hello today i wanna share my airport outfit :D 



- top 
Studded creamy pink from blessed online shop 
- highwaist white from blessed online shop
- heels from the little things she needs ;)

This is my airport ootd

Hairdo by jessica
Makeup by me 😘