Sunday, September 8, 2013

As you grow up

As you grow up you learn how to be mature at all

You go to the next level step by step

You learn how to face the world more better than before

You'll be more stronger than before

No one can judge you

As you get older you are now more perfection 

Youre not weak anymore

So dont give up
Keep believing someday youll be good enough

Thats just a step by step you must do to go to the next level and be more stronger than before

Youll see the reward at least 
Be thankful cheerful and grateful 

Youll love it

The power of make up 💄

Woohhooo

Alright ! Today aku bakalan nge bahas soal the power of make up
Hehe

Pasti kalian udah pada tau dong the power of make up itu apa?

Sebagai cewek kita pasti udah kenal banget yang nama nya make up kit
Lipstick lipbalm blushon eyeshadow and many more makeup kit :p

The power of make up itu terlihat banget loh girls dimana2
Terlebih pada cewek2 yang modis and suka banget bergaya cantik

Dari yang tadi nya biasa2 aja , dengan ada nya makeup membuat seseorang terlihat lebih cantik

Ada pula beberapa orang yang merasa lebih pede pada saat memakai makeup daripada tampil natural

Dont judge us!
Kita hanya ingin tampil cantik and mencoba gaya baru 

Coba dan rasakan sendiri the power of make up ;) 



Youll see its works ! 
Every eyes will look at you ;)