Saturday, May 3, 2014

[MovieReview] AMAZING SPIDERMAN 2

Woohoooo ~ 
Spiderman is coming to town <3 



Yaaa yaaa
Thats right ! 
Now you can watch it on cinema :) 
Amazing spiderman release date on 30th april in indonesia . 




Yesterday (2nd may) i watched it with my boyfie and his family . 
And that was good movie at least :p 
Haha 
Just for your information , im not interested with any thing about spiderman .
Why????? 
Ummmm~ i dont know too :( 
I just think like , from the whole of tons hero i just like a little bit hero :) -ironman -wolverine -captainamerica -etc






So why i had to saw this movie if i dont like spiderman ? :/
Okey ~ i will tell you a few reason 
First , my boyfie ask me to go with him 
Second , there is andrew garfield and emma stone movie right? 
Hahaha 



Actually , when my boyfie ask me to go watch this movie i tell him that i dont like spiderman and i dont know the main story about it . 
And he just say like this "comeon lets watch this movie , people says the spiderman is handsome lohh. Dont you wanna go to see him right?. Dont be shy i know you want to see him but youre to shy because you tell me that you dont like spiderman uh? But theres andrew as spiderman." 
Jengggg jenggg ... 
Then i cant say anything :x im too speechless to say something . 
I only had to say yes ! Of course i wanna watch it if they had handsome boy on this story . 
Haha 
My boyfie know me well <3 




So you all now know the main reason i watched this movie :p
ANDREW GARFIELD <3 



I think that was a good movie to watch with friend and your boyfie 
Andrew as peter parker looks so damn cute here <3 he is so funny 
And he looks damn perfect couple with gwen stacy (emma stone) 
Shes so stylish . I love it <3 

But i was confused with the opening scene :( 
I dont understand it :( my bad yeahhh 

I think they had too many monster here :( 
Electro was good ;) 
And when they fight at the end was so cool . But its a bit weird when you think that was end then harry is coming and fighting with peter . 
Seriously i hate to admit it when gwen dies :( i cant help but think like how can is be like that ?!!! 
How can gwen dies and leave peter alone :(  
And peter look so frustated when gwen dies :( </3 
At first , i hope gwen just shocked but not :( shes dies 
Hikssa too bad for peter 
He is like lose his hope when all he need is her love 
When all they can think they can live happily together after this but not 
Hikkk
That was complicated story :(




But you shoulda watch this by yourself to  know what goin happen next :) 
Feel the experience guys 

Thursday, May 1, 2014

SBS take action against plagiarism man from the stars

















An indonesian version of "Man from the stars" has turned out to be a case of plagiarism . 



A representative of SBS contents hub , which is responsible for managing the publication rights of Man from the stars revealed "the drama has not been made after acquiring the legal publishing rights. It can be considered to be a plagiarized version." 





The indonesian drama Kau yang berasal dari bintang has been under heat for the striking similiarities between the drama and SBS Man from the stars .
According to a chinese media outlet , the setting and story are nearly identical to Man from the stars .
The first episode aired on 28 on RCTI .







"We are curently in talks with another Indonesian company regarding the official  publishing rights , but this drama has begun airing. We are looking for a way to take action against the drama." SBS continued .







Cr: www.soompi.com 
Read more on http://bit.ly/1iBWZLI









My opinion : 
Actually i was upset when i was googling about this . Especially with nikita willy fansbase statement about the copyrights and license kau yang berasal dari bintang on twitter . And when nikita willy RT thats statement i think shes like "yes they right! RCTI was bought the license and the copyrights of man from the stars." And that was annoying for me . 
To be honest , i dont like anything about plagiarism like SNSD X Cherrybelle , Super Junior X SM*SH , and other . 
Dont mean to judge , but i just feel like ummm how can they compare SNSD with cherrybelle ? Cherrybelle plagiarism SNSD concept (music video , costum , etc) 
And they can stay calm and said like "who is snsd? We dont know them" but the fact is they like snsd and they know them but just act like they original . 
I hate it ! 
Please just be creative! You dont need to copy the other ! 


Friday, April 18, 2014

B Blog's , I A.M a Blogger [challenge]




Hello peeps ! :p
I am back :D xixiixi ~

Nah Kali ini aku lagi ikutan challenge I A.M Blogger dari B Blog's nih guys ;)



Di simak ya baik-baik post aku untuk challenge kali ini ^^




Alasan aku membuat blog? Alasan nya? 
Kenapa yahh? :p
Sebenarnya alasan aku membuat blog itu karna aku pengen ngasih tau temen-temen tentang fashion and beauty gitu 
Why theme is beauty and fashion
Because i just love that <3 
Aku pengen nunjukin ke orang-orang kalo kalian tuh ga harus oprasi plastik kalo pengen cantik ;;)


There's a power behind the makeup <3



Dan aku bakal ngajarin step by step how to be pretty :p 
For your information aku juga nge-Post Review berbagai macam cosmetic loh 
Lumayan kan nambah pengetahuan kalian tentang cosmetic mana yang bagus and cocok buat kalian ;)




Fashion ? Because i love it <3
You don't need to be rich to be fashionable 




Cuma dengan membuka lemari pakaian kalian , kalian bisa Mix-match in baju lama kalian menjadi trend terbaru di dunia fashion ;) 




It's not about brand guys .. 
It's all about style <3




Beyourself to get your own style !
Don't copy anyone ;)
Cause sometimes it doesnt look good on some peeps ;)


Xixixii ~



Why nama blog aku jennifermarcellina.blogspot.com ?
Listen peeps , 
Sebelum aku milih nama aku sendiri untuk blog aku , aku pernah menggunakan jenniferdiarystory.blogspot.com , ke-na-pa????

Soalnya aku pengeen bikin blog yang terlihat santai and simple 
So peeps ga bakalan boring waktu baca blog aku ;) 
Dan itu lebih memudahkan all peeps buat   nyari blog aku juga kan ? ;p 



Benefit nya Dengan nge-Blog aku merasa dapat menyampaikan segala curhatanku (Ohmygod curhatan boo~) 
Haha 
Yepp~ curhatan tentang experience aku waktu aku memakai cosmetic brand ini and itu ;p

Aku bisa kenal banyak orang yang pengen tau juga tentang aku .
Bisa ngenalin trend fashion baru yang lagi in , Tips and trick makeup and many more 

Jujur mungkin post an aku lebih ke arah fashion and makeup ala korea and japan
Soalnya aku tertarik dengan fashion and makeup nya 
Seperti yang kalian tau mereka ada ulzzang and kawaii

Terlebih , anak-anak remaja sekarang tertarik sekali dengan fashion and makeup korea japan 

Thats was good kalo kita pengen tau tentang negara luar bahkan mencontoh nya 
Tapi jangan sampai kita mencontoh and menerima negatif nya loh ~ 



Nahh supaya orang-orang indonesia tetap berbangga hati and ga nerima sisi negatif nya , aku kan ngajarin kalian tips and trick makeup ala mereka jadi gausah deh namanya oprasi plastik segala  :p sakit tauu hihi~





Nah sekarang aku bakal kasih tau tips and trick sebagai seorang blogger 



1. Rajin-rajin nulis post deh peeps 
    -Q: tapi blog aku belum banyak yang follow percuma dong gak ada yang baca ?
   -A:Jangan takut gak ada yang baca peeps ;) namanya juga usaha and baru memulai . Kalo ga nulis dari sekarang mau kapan? Nunggu blog kalian rame? Gimana caranya kalo blog kalian aja kosong ? Siapa mau baca apa ? ;p pokonya tetep nulis aja minim sebulan sekali ;p
2. Tentuin tema yang mau kalian pakai untuk blog kalian apa 
    -Q: binggung temanya apa ;( all in one aja kali ya ?
    -A: jangan ! Its a big NO! Itu sama aja kaya kalian ga nemuin jatidiri kalian . Tentuin sebelum kalian membuat blog ! 
3. Be simply and comfy !
    -Q: background nya mau kasih gambar ah yang banyak biar lucu ;p
    -A: don't! Nanti reader nya binggung baca nya bikin pusing reader ! Mending yg vintage lebih santai and simpel 





Thats it ;p hope will help you peeps ^^




Fyi: B Blog itu adalah suatu komunitas yang membantu kita untuk ber eksperimen dengan berbagai project yang di berikan contoh nya kali ini I A.M Blogger! 


Ga hanya itu loh , bakal banyak project-project event seru lain nya juga 
Untuk sign up disini caranya mudah banget klik this link >>> www.bblog.web.id 
GRATIS Lohhhhh!!!!! 






Personally aku uda daftar , who's next? ;p





Untuk info lebih lanjut kalian bisa liat pic di bawah ini :D 





  Or lihat langsung di : 
Https://www.facebook.com/BBLOGID
Https://www.twitter.com/bblog_id
Https://www.instagram.com/bblog_id








Finnaly semoga bermanfaat untuk kaliann :D 














Acara ini di organisir oleh B Blog Indonesia (link : www.bblog.web.id ) dan di sponsori oleh :
@Princess_butik (link : www.instagram.com/princess_butik )
@Japansoftlens (link : www.instagram.com/japansoftlens ) 
@Keziashop (link : www.instagram.com/keziashop )
@Kissindonesia (link : www.instagram.com/kissindonesia ) 
@Lumiere_corner (link : www.instagram.com/lumiere_corner ) 
@Galerikuku (link : www.instagram.com/galerikuku )